Luin juuri foormista että jollekkin oli tullut lappu hautapaikan sopimuksen uusimisesta. Ellet uusi sopimusta paikka menee uudelleen jakoon ja kivi poistetaan, tosin sinulla on oikeus ottaa kivi mukaasi.

Vastauksia tuli ja yleinen käytäntö tuntuu olevan että paikka on aina voimassa 25 vuotta. Niin on minullakin. Minähän ostin oman paikan Matun vierestä josta maksan 25 vuotta jonka sopimus loppuu silloin jollen sitä uusi. Mutta foorumissa sanottiin myös että jos hautaan haudataankin lisää ihmisiä sopimuksen voimassaoloaikana , se 25 vuotta alkaa alusta. No maksaahan sekin joten sinänsä reilua. Saako sen halvemmalla sitä en tiedä. Koska olen sen nimiini ostanut, tuskin olen uusi asiakas ainakaan vaikken kuollut olekkaan, ja en siis ole tässä herännyt henkiinkään, koska en ole kuollutkaan tässä välissä..anteeksi pakko vaan vetää tätä omaa mustaa huumoria. Mutta mikäli mieheni kuolee ennen minua, ja ennen sitä 25 vuotta jolloin sopimus jatkuu , kaikki alkaa alusta. Jos taas kuolemme molemmat vasta 14+25 vuoden kuluttua, maksamme taas tyhjästä haudasta. Joo empä olisi uskonut että tällaistakin mietin..

Toiseksi juuri kun tänään puhuin töistä, niin ensimmäisenä facessa oli mainos. Pelkäätkö yrittämistä ja riskinottoa? Haluatko pienentää riskinottoa ja uskaltaa hypätä yrittäjäksi jolloin saat parempaa palkkaa ja enemmän  vapaa aikaa..hih..joo mikäli asia kiinnostaa , niin maksamalla hiukan alle 300 euroa , saat neuvon cd:llä ja elämäsi muuttuu taatusti 😀 Nyt nukkumaan , olipa päivä.