Hullua herätä puolitoista tuntia ennen töihin menoa kunnen syö mitään enkä lue lehtiä. Silmät ristissä ihan tööt olo ja ajatus iskee. Ne on salaiset toivomukset / rukoukset, mksi ikinä niitä haluaa sanoa.

En tiedä liittyykkö tämä mitenkään Matuun , mutta ei tässä häviä mitään kuitenkaan. Harrastin tätä jo ennen Matun kuolemaa. Eli kun elän ja tallustan täällä maan päällä ja kohtaan jonkun ihmisen kenelle oikeasti toivon jotain, esitän usein toivoumksen päässäni, sanomatta yhtään mitään. Joskus liikkeessä kiitin usein omassa päässäni jotain ihmistä joka eksyi minunkin kauppaani tai toivoin hänelle jotain hyvää koska oli kertonut jotain minulle joka ehkä kosketti.

Ajaessani autoa ja joku ohittaa kovin voin pelätä hänen puolestaan ja toivon turvallista matkaa. Varsinkin kun eläin hyppää eteeni ja selviää kiitän että eläin sai elää. Tämä oli yksi opetus jonka opetin pojille. Usein tuntui kun opetukset meni ohi , kunnes kerran ajoimme ja sain juuri ja juuri väisettyä fasaania. Tokasin pojille ettei saatu fasaanipaistia. En muista kumpi vastasi minulle. – Olipa äiti hyvä ettei se kuollut koska sillä voi olla omassa kotonaan poikasia jotka odottaa äitiään.

Toki olen rehellisyyden nimissä ajatellut pahaakin, mutta sitä häpeän ja siinä minulla onkin suuri työ saada peruttua ne ajatukset , koska se ei oikein onnistu täydellisesti. Olen voinut suuttua tosiaankin jollekkin sikamaiselle ohittajalle ja kiroillut , mutta sitten olen muuttanut toivomukseni esim. toivon että hän saa opetuksen jonka muistaa. Silloin en ainakaan ole vastuussa hänen mahdollisesta kuolemasta. Hullua eikö? Näitä opetuksia toivon kun koen vääryyttä tai vihaa.

Kun Matu kuoli ensimmäinen ajatus oli kuitenkin konkreettisesti soittaa kuskille joka oli vastakkainen osapuoli. Ja niin soitin firman toimitusjohtajalle ja sain kuskin numeron .

On yksi asia mitä melko suurella todennäköiyydellä tiedän etten pystyisi ajattelemaan mitään hyvää, ja se on jos joku olisi tahallaan tehnyt Matiakselle jotain. Joten siksi en lähde edes spekuloimaan tätä. Vaan totean että olen onnekas suuressa surussanikin että meidän kuolema oli puhdas onnettomuus..

Ajatukset ovat kaikkien kanssa jolla tällä hetkellä on vaikea kausi, ja toivon rauhaa sydäömiinne ja sitä että oivallatte jotain joka auttaa teitä itseänne matkalla eteenpäin.

Nyt silmät auki ja menoksi, parempaa tätä päivää kaikille.