Siis olen niin fiiliksissä siitä oivalluksesta että pelot voisikin johtua jostain lapsuuden hoitopaikan tädistä. Olen ollut tosi pieni enkä ainakaan muista mitään varsinaista pelkoa siellä tai pahaa. Oliko se tavallaan aivopesua? Hitto miten pelottavaa oikeasti, mutta pitkän nenän sai ainakin, koska oivalsin ehkä toivon mukaan tämän. Senhän näkee huomenna ja tulevaisuudessa miten käy.

No olin niin iloinen etten meinannut uskoa tämän olevan totta. Kerroin tietenkin vertaisille asiasta, hehän on tavallaan toinen perheeni osittain. Sitten mesetin kaverilleni joka luki asiasta ja kysyin mitä hän ajattelee asiasta. Hänkin erosi kirkosta koska oma lapsi kuoli.

Pohdittiin asioita ees taas, ja kysyin voisko hänen Jumalavihansa ja kirkosta eroaminen johtua siitä, ettei hän pelännyt Jumalaa ja sitten kun tapahtui se mitä kukaan ei halua kokea, on pakko syyttää jotain. Minä taas aivopesty pelkuri, jolla kokemusta sekä hyvästä ja sitten siitä helvetistä jonne voi joutua, mitä en ole edes tajunnut, koska se on tapahtunut kun olen ollut niin nuori.

Olen todellakin ymmärtänyt miten paljon apua todellakin voi saada. Onneksi oivalsin että tämä on mahdollisesti syy. Taas todistin itselleni että rehellisyyteni itselleni oikeasti on ollut hyväksi, joskin myös taakka. Olen onnekas kun on kavereita jotka ei pelkää totuutta ja oikeasti tajuaa että vain ja ainoastaan puhumalla  voi jotain saavuttaa henkisesti ainakin.

Ensimmäisen kerran täytyy sanoa että joku iso musta möykky katsoi ja tuntuu oikeasti aika vapauttavalta. Mietin silti ja epäilen voiko tunne kestää , ihan vaikkapa lopun elämän.

Nyt voin todistaa että jotain niistä omista menetelmistäni ainakin toimii, tai ei nuollaista ennekuin tipahtaa 😀 Uskomatonta jos niin olisi..tässä olen mukamas kelannut asioita yli 11 vuotta ja sitten se tapahtuu..olen niin onnellinen kun olla ja voi. Koskaan ei tiedä mitä päivä tuo tullessaan. Tässä kohta tekisi mieli sanoa, että ehkä tämä musta möykky oli tarkoitus olla , jotta voin auttaa muitakin. No kaikillahan nyt ei ole samoja ongelmia eikä ole joutunut sellaiseen hoitopaikkaan. Mutta hiukan soveltamalla juttuja ..

Olen ainakin todella onnellinen , enkä ois ikinä uskonut kokevani jotain tällaista. Miten monta kertaa olen kuullut tai lukenut sanat, tuntui kun iso taakka olisi otettu hartioiltani. Olen ainakin kokenut sen jo noin tunnin verran siis 🙂 helppohan on sanoa että onneksi, ja siis eletty elämä on jo mennyttä, ja mieluummin nyt kunnei koskaan, ja jos siitä jotain hyötyä on jollekkin niin aina parempi.

Periaatteesa voin olla siitäkin kiitollinen että hitsasin niin kiinni että oli pakko kertoa siitä..kerrankin jostain paskasta jotain hyötyäkin siis.

Uskon siis edelleen hyvään..mun kaveri btw voitti 39000 lotossa, oli kimppa. Hän käy aina intiassa ja auttaa siellä ollessaan aina muita . Hänellä on pari perhettä ketä jeesii rahallisesti. No tosin hän on aika varakas, mutta juuri silloin kuin voitti oli hiukan tiukempaa, enempää en voi raottaa suojellaakseni ystävääni.

Kun tekee jollekkin hyvää se palaa luoksesi tavalla tai toisella. Ehkä en sittenkään ole ihan niin paha kun joskus itsensä tuntee. Joillekkin kyllä totuus tuntuu olevan ongelma, mutta onneksi ei kaikille, sen todistin tänään kahden naisen takia..

Elämä vaan on joskus laiffii ja tänään ainakin 🙂 HAPPY <3

Kiitos äidilleni joka kerrankin oli fiksumpi kun luulin ja otti meidät pois sieltä hoitopaikasta ennekuin olin ihan mennyttä 🙂